Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Ezek megőrültek újból a Tv2-n

A 2010-es év nagysikere volt a Tv2 műsorán a celebmegőrülős műsor. 2011-ben újra nekiveselkednek a celebek, és január 3-tól minden hétköznap este tanúi lehetünk bolondozásaiknak.

Az első szériában már a megszokott két műsorvezető: Rákóczi Feri és Majka gyarapszik egy állandó segítőtárssal is. Az új segítőtárs nem más lesz, mint Fekete Pákó! Őt tisztelhetjük majd a feladatok alatt bíróként, és lesznek olyan feladatok is, amelyeket ő fog bemutatni elsőként a játékosoknak. Pákó már végigjárta az Ezek megőrültek celeblétráját, így át tudja adni tapasztalatait a leendő celebőrülteknek. Már nem is maradt más hátra minthogy bemutassuk az első adások celebrésztvevőit: Baby Gabi, az Animal Cannibals, Geronazzo Mária, Szőke András és Rocker Zsolti fogja szórakoztatni a nézőket. Háát? … Elég vegyes összetétel… A TV2 Szilveszterkor, Ezek megőrültek! Best of különkiadással jelentkezik az esti órákban, a legemlékezetesebb pillanatokat élhetjük majd újra át ezen az estén!
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!